En natt i august 2018

Dato

24. august 2018

Tid

01:15

Sted

Meiåan, vest for Hessdalen

Observert av

Kari Helene Keiseraas

Beskrivelse

Kari forteller: Klokken 01.15, en natt i August 2018, fikk jeg ikke sove. Jeg gikk bort til kjøkkenvinduet, som er vendt mot Kåshøgda. Dette er på Meiåan, vest for Øyungen. Da ser jeg en svær “maskin” (jeg kaller det romskip, fordi det var ikke en “vanlig” ufo). Etter noen sekunder la skipet seg over på siden og forsvant bak åsen. Deretter kom et lys plutselig til syne, som et blink, før det formet seg som en rar V eller L, beveget seg litt mot venstre (fra der jeg befant meg) før det ble stående på samme sted. Dette varte noen minutter. Jeg stod en stund for å se om noe forandret seg, noe det ikke gjorde. Så jeg gikk og la meg igjen. Det er frustrerende å ikke ha bevis, jeg kunne jo ikke ane dette…Jeg er 100% sikker på hva jeg så.

Vi ser ikke toppen pÃ¥ Kåshøgda fra hytta. Gjenstanden stod i horisonten mot Kåshøgda. For oss blir det foran Kåshøgda. Vanskelig å forklare. Det ligger ei hytte der oppe langs gamleveien, gjenstanden stod til venstre for denne, og forsvant rett bakover.

Jeg har vært på seterhytta på Østengsetra siden 1999. Samboeren min siden 1984. Dette er den eneste gangen jeg har sett noe “uforklarlig”. Det underlige er jo at jeg akkurat denne natten skulle stå opp, gå ut på kjøkkenet og se ut gjennom vinduet som vender mot Kåshøgda. Hva er årsaken til denne handlingen, akkurat der og da…Tenk deg å stirre rett på denne svære gjenstanden som lyste såå sterkt…før den som lynet “bikket” over åsen…jeg forstår ikke dette.

Bilder av fenomenet

Er du en observatør?

Har du sett noe på himmelen over Hessdalen? Send din observasjon til Erling P. Strand!

Erling P. Strand